Prošli mjesec naslov je bio identičan. Naveli smo prvih pet dodataka (accessoriesa) za vaš pametni telefon, a u nastavku vam donosimo ostatak priče – još pet pametnih, neki vele – must have, proizvoda koji će vam, sukladno potrebama i zahtjevima, olakšati svakodnevno korištenje pametnog telefona u ne baš uvijek svakidašnjim situacijama.

Snow Lizard XtremeCase

 

6. Futrola za ekstremne snježne uvjete (Snow Lizard Xtreme Case)

 

Ostanimo još malo u zimskim mjesecima s obzirom da smo prošli put spomenuli Glider Gloves, a ovaj se dodatak s njima skladno nadopunjuje. Iako ćete za njega morati izdvojiti malo veću svotu novca – oko 1000 kn, vrijedit će svake lipe jer je iznimno kvalitetan, vodootporan i robusan s hrapavom površinom za bolje i lakše prianjanje.

Riječ je o futroli koju nećete koristiti prilikom odlaska na posao ili tijekom obavljanja svakodnevnih radnji, već o onoj izrađenoj za posebne (ekstremne) uvjete. Konkretno, pričamo o futroli izrađenoj za snježne oluje, iznimno niske temperature koja je povrh svega, vodootporna! Opremljena je s ugrađenom baterijom koja se puni putem solarnih čelija integriranih u samu futrolu. Snow Lizard Xtreme Case također je veoma otporna na udarce i padove – tvrtka Snow Lizard garantira sigurnost prilikom pada s visine od 2 metra ( naravno, ako se nalazi unutar futrole 😉 ).

Waka Waka Power

7. Waka Waka punjač (Waka Waka Power)

 

WakaWaka je nizozemska tvrtka globalnih razmjera poslovanja koja proizvodi i prodaje prijenosne solarne proizvode. Ovdje vam predstavljamo Waka waka punjač, naravno, na solarni pogon. I za njega ćete morati izdvojiti nešto višu svotu novca – oko 550 kn.

Ovaj uređaj jednostavno trebate izložiti sunčevim zrakama pa će nakon 12 sati (do max.24 sata) baterija biti puna. Ta se pak baterija koristi za punjenje pametnog telefona. A bit će vam potrebno oko 2 sata da u potpunosti napunite smatrphone, primjerice iPhone 5s.

Muku Shutter Remote

8. Daljinski za selfie (Muku Shutter Remote)

 

Ovo je odličan dodatak za sve ljubitelje selfija! Za razliku od selfie štapova koji su limitirani na duljinu štapa i ruke, ovaj daljinski radi na drugačijem principu – u mogućnosti je napraviti fotografiju s veće udaljenosti, a lako se i jednostavno povezuje putem Bluetootha na Androidu i na iPhonu. Muku Shuttr možete dobiti za cijenu od 270 – 330 kuna, ovisno o dizajnu, korisnicima je omogućeno fotografiranje bez ograničenja!

Easy Macro

9. Leće za makro fotografije (Easy-Macro)

 

Za izradu fotografija pregršt je dodataka na tržištu. Najveća prednost Easy-Macro leća leži u činjenici da su najprikladnije leće za pametne telefone, a samim time i najjednostavnije za upotrebu. Za razliku od brojnih drugih dodataka za čije korištenje trebate posebnu futrolu, ova je leća zaljepljena za nešto širu gumicu koja se lako stavlja na bilo koji smartphone ili čak tablet.
Odličnan je izbor za makro fotografije jer omogućuje četverostruko uvećanje za izrazito izoštrenu fotografiju prepunu sitnih detalja. Za ovaj ćete proizvod morati izdvojiti oko 100 kuna.

instaX Share

10. Smartphone printer (instaX Share)

 

Nakon što ste okinuli onu posebnu fotografiju, Instax Share printer tvrtke Fujifilm vam daje mogućnost da tu fotografiju i isprintate. Trebate skinuti instaX aplikaciju i printer će se bežičnim putem povezati s vašim pametnim telefonom te vam omogućiti printanje fotografije direktno s telefona, Facebooka ili Instagrama. Putem aplikacije možete čak i direktno snimiti fotografiju. Cijena ovog printera kreće se oko 1500 kuna.

 

Ovo je drugih pet dodataka za pametni telefon koji će Vam svakako olakšati život i korištenje uređaja, a kako bi Vaš smartphone u svakom trenutku bio zaštićen od udaraca, lomova i ogrebotina maskezamobitele.com nude Vam opciju izrade personaliziranih maskica koje će funkciju zaštite odraditi savršeno, ali uz dodir Vaše osobnosti. Pogledajte našu galeriju personaliziranih maskica i budite inspirirani, a potom svoju maskicu možete sami izraditi na našoj stranici.

* maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Pin It on Pinterest

Podijeli