Većina korisnika ima uvriježeno mišljenje kad su u pitanju igrice za Android da se sve dobre i kvalitetne igrice moraju plaćati, a da su one besplatne loše te da ih se ne isplati ni instalirati. Pokušat ćemo vas, ovim člankom, razuvijeriti u tom mišljenju. Naime, postoji pregršt kvalitetnih igrica koje bi svaki gejmer rado odigrao, stoga ćemo vam ovdje predstaviti neke, po našem mišljenju, najbolje besplatne android igre.

 

Cut the rope najbolja android igra

Cut the rope

 

Ovo je naša omiljena igra i u potpunosti je preporučujemo! I kao što sam naziv igre glasi – cilj igre je prerezati uže i pritom nahraniti slatko zeleno čudovište koje se zove Om Nom. No, nemojte se zavarati vizualnom slatkoćom jer svaki nivo postaje sve teži i kompliciranji pa ćete morati dobrano napregnuti moždane vijuge kako bi riješili zagonetke i napredovali.

 

Pokemon GO najbolja android igra

Pokemon Go

 

Iako je riječ o već staroj igri; nju ćete ili voljeti ili ne. Cilj je skupiti što više Pokemona ( Moraš skupit sve! 🙂 ) koji predstavljaju mala životinjska bića različitih oblika. Igra je postala poptuni hit jer je, u prvom redu besplatna, dok su prijašnje verzije bile dostupne samo na Nintendo igraćim konzolama. Nadalje, ova vas igra prisiljava da se krećete! Igra prikazuje kartu stvarnog svijeta s lokacijama gdje se trenutno nalazite. Prilikom kretanja susrećete razne Pokemone koje možete uloviti bacanjem Poke lopte.

 

Najbolja android igra Final Fantasy Brave Exvius

 

Final Fantasy Brave Exvius

 

Ovo je klasična RPG igra koja prati dvojicu vitezova i jednu mladu djevojku koja na neočekivan način postaje dio njihove ekipe. Cilj igre je krajnje jednostavan – biti u najjačem timu s najviše pređenih nivoa. Prepuna je likova, interesantnih neprijatelja te ogromnog broja lokacija kojima ćete morati proći igrajući ovu igru. No, najbolje od svega je što je besplatna. Iako se neke aplikacije vezane uz igru naplaćuju, one nisu nužne ni prijeko potrebne kako bi se igra i dalje odvijala.

Najbolja android igra Piano Tiles 2

Piano Tiles 2

 

Ovo je odlična igra za razbibrigu svih zaljubljenika u glazbu. Cilj je što bolje odsvirati zadanu melodiju dodirom tipki na vašem pametnom telefonu. I s obzirom na točnost pogodaka nagrada za dobro odsviranu skladbu biti će vam u obliku dobivenih dijamanata ili novčića. Kako ćete više napredovati, tako ćete biti u mogućnosti otključavati sve više novih skladbi za čiju će vam izvedbu trebati brzi i spretni prsti!

 

DomiNations najbolja android igra

 

DomiNations

 

Ovo je jedna strategija, kombinacija Civilizacije i Clash of Clans, koja pruža daleko više od onoga što se može vidjeti u besplatnim igrama za Android. Poanta je u građenju, stvaranju jedinstvenog, vašeg sela gdje igrači donose odluke za cijelu naciju kako bi istraživali, proširili i osvojili svijet. Igra se proteže kroz povijesna razdoblja, sve od kamenog do modernog, svemirskog doba, a interesantno je što možete otići po mudar savjet na Sveučilište nekim od najpoznatijih svjetskih mislilaca kao što su Leonardo da Vinci, King Sejong i brojni drugi.

 

Uz ovih 5 najboljih besplatnih android igrica u 2017. godini sigurno vam neće biti dosadno, a kako bi Vaš smartphone u svakom trenutku u tim pustolovinam bio zaštićen od udaracalomova i ogrebotina maskezamobitele.com nude Vam opciju izrade personaliziranih maskica koje će funkciju zaštite odraditi savršeno, ali uz dodir Vaše osobnosti.

Napravi svoju masku, personaliziranu masku za svoj smartphone sa slikom po želji i budi drugačiji od drugih!  Pogledajte našu galeriju personaliziranih maskica za mobitele i budite inspirirani, a potom svoju maskicu možete sami izraditi na našoj stranici uz pomoć naše aplikacije.

* maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Pin It on Pinterest

Podijeli