U moderno vrijeme, vrijeme pametnih telefona, gotovo da nema ni jednog a da ne posjeduje koliko toliko dobru kameru. Vrijeme je to u kojem sve rjeđe viđamo osobe ili turiste sa poluprofesionalnim ili profesionalnim fotoaparatima, već je većina opremljena samo svojim pametnim telefonom u koji je, naravno, ugrađena vrhunska keamera. Zapravo je i kvaliteta kamere jedan od važnih preduvjeta kupnje određenog modela pametnog telefona. Stoga ćemo vam danas predstaviti 5 pametnih telefona s najboljim kamerama.

 

Huawei P20 Pro

 

A tko bi drugi ako ne Huawei! Čak su tri vrhunske kamere ugrađene u ovaj Huawei i to sa stražnje strane dok je s prednje strane nimalo lošija 24MP kamerica. Huawei koristi Leica leće, a glavna stražnja kamera ima visoku rezoluciju – senzor od 40MP kojeg podržava crno-bijeli senzor od 20MP koji pomaže kod obrade fotografije i poboljšanja dinamičkog raspona. Treća pak je kamera opremljena lećama koje omogućuju trostruki zoom te 8MP senzorom pomoću kojeg zumirate prizor bez korištenja digitalnog zooma.

Ono što je posebno fascinantno kod ovog modela je snimanje pomoću noćnog načina koji zaista daje odlične rezultate. Pro night mode je ugrađen poprilično duboko u aplikaciju za fotoaparat, ali je jedna od najimpresivnijih značajki ovog modela.

 

Samsung Galaxy S9+

 

Drugi na listi je nezaobilazni Samsung. Ovaj model također stvara vrhunske fotografije i to zbog dvostrukog otvora blende. A ono što je fascinantno na ovom modelu je sposobnost prilagodbe i oponašanja ljudskog oka. To konkretno znači da će kamera sama detektirati količinu svjetlosti u okolini i prilagoditi otvor blende – f/1.5 za više svjetlosti do f/2.4 za više oštrine. U konačnici, što to konkretno znači za krajnje korisnike? To znači da će fotografije iz slabo osvijetljenih pubova izgledati kao da je netko uključio dodatne reflektore, točnije krajnji rezultat biti će vrhunski osvijetljene i kristalno bistre fotografije.

 

iPhone X

 

iPhone je oduvijek poznat po vrhunskim kamerama i odličnoj kvaliteti fotografija. Ovaj model ima slične specifikacije što se kamere tiče kao i iPhone 8 Plus, ali naravno s nekoliko poboljšanih i nadograđenih specifikacija. Iako oba modela imaju dvostruku 12MP stražnju kameru koja je odlična za zumiranje i dobivanje dubine na fotografijama, iPhone X ima dva otvora: širokokutnu kameru f/1.8 i telefoto kameru s otvorom blende f/2.4.

Video specifikacije su također među najboljima na tržištu. Uz K4 zapise sa po 60 sličica po sekundi krajnji rezultat biti će jasan i fluidan video, ali video koji će zauzeti poveći prostor na vašem uređaju.

 

LG V30

 

Kao i kod prethodnih LG modela, i ovaj dolazi sa širokokutnom kamerom koja će snimiti široki kut od čak 120° umjesto standardnih 75°. Kamerica je 16MP, no ima otvor blende f/1.6 i optičku stabilizaciju slike što znači da će reducirati drhtaj vaše ruke pa fotografija neće biti mutna.

No LG V30 definitivno je dizajniran za najbolje rezultate kod video snimaka. Upravo zahvaljujući uloženom trudu i vremenu za razvijanje vrhunskih 15 filtera, od blockbuster filmova i romantičnih komedija do klasičnih filmova.Dodatnu su pažnju posvetili i snimanju zvuka pa će tako on biti vrhunske kvalitete i time vam omogućiti zaista odličan video uradak!

 

Asus Zenfone 3 Zoom

 

Do sad smo vam predstavili ponajbolje kamere, ali ovaj model se može podičiti još nečim, a to je nešto što privlači široki spektar kupaca i potrošača – povoljna cijena, a kvalitetna kamera. Naravno, ne očekujte dientičnu fotografiju kao kod gore navedenih modela, ali s obzirom na dvostruko, pa čak i trostruko nižu cijenu od ostalih modela, za sve koji žele dobru kameru, a ne misle izdvojiti pravo malo bogatstvo, ovo je vaš pametan telefon! Sa dvostrukom 12MP stražnjom kamerom sposobnom za 2,3X optički zoom Asus Zenfone 3 Zoom nudi odlično fotografsko iskustvo za oko 2000 kuna.

 

Ako volite fotografirati a ne želite vući skupu opremu za fotografiranje ovih 5 pametnih telefona s najboljim kameraman vaš su idealan odabir, a kako bi Vaš novi smartphone u svakom trenutku bio zaštićen od udaracalomova i ogrebotina maskezamobitele.com nude Vam opciju izrade personaliziranih maskica koje će funkciju zaštite odraditi savršeno, ali uz dodir Vaše osobnosti.

Napravi svoju masku, personaliziranu masku za svoj smartphone sa slikom po želji i budi drugačiji od drugih!  Pogledajte našu galeriju personaliziranih maskica za mobitele i budite inspirirani, a potom svoju maskicu možete sami izraditi na našoj stranici uz pomoć naše aplikacije.

* maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Pin It on Pinterest

Podijeli