Nije nikakva novost da pametni telefoni imaju veliki nedostatak kad je trajanje baterije u pitanju. Neki modeli čak imaju i krajnje ponižavajuće rezultate. Tome najviše pridonose ALMOLED i LCD ekrani koji najviše crpe snagu baterije, pa iako smo o čuvanju baterije već bili pisali, danas ćemo vam donijeti nekoliko savjeta kako brzo napuniti pametni telefon. Jer ima dana kad vam se baš žuri i kad znate da će vam vaš ljubimac biti potreban, a nemate baš mnogo vremena za njegovo punjenje.

 

Nemojte koristiti pametni telefon dok se puni

 

Naravno da je to ponekad teško, jer vas možda baš netko zove ili morate obavati smo neku malu i sitnu stvar ili provjeriti mail ili već nešto deseto. Ipak, vaš će se pametni telefon napuniti brže ukoliko ga ne koristite tijekom njegovog punjenja. Dakle, želite li da se što prije napuni, poslušate ovaj savjet i ne dirajte ga kad se puni!

 

Izvadite ga iz futrole

 

Bilo da je riječ o gumenim futrolama, onim od tkanine ili maskicama bilo kojeg tipa, one, nažalost, osim što štite vaš pametni telefon ud udaraca, padova i lomova, griju taj isti pametni telefon. A ako se on dodatno grije kad se puni, biti će mu potrebno i više vremena da se napuni jer neće funkcionirati normalno. Dakle, “raskomotite” ga, dajte mu da diše, nemojte ga stavljati na mjesto gdje mu je previše vruće, kao što je ispod jastuka ili dekice te ga prikopčajte na punjač.

 

Brzo punjenje baterije pametna telefona

 

Koristite dobar, odnosno jak punjač

 

Što to znači jači punjač? Pa, veoma jednostavno: punjač koji koristite za tablet ako je riječ o Androidu ili za iPad. Ako ćete standardnim punačem puniti iPhone 6 biti će vam potrebno oko 3 sata. No, koristite li punjač iPad-a, iPhone 6 biti će napunjan za 2 sata! Razlog je veoma jednostavan: punjači koji se koriste za punjenje tableta ili iPad-a su jače voltaže jer su te baterije i većeg kapaciteta, pa će se na taj način i vaš pametni telefon brže napuniti. I ne brinite, jači punjači neće naškoditi vašoj bateriji!

 

Postavite pametni telefon u “Airplane” mode

 

Ovo je još jedan od jako korisnih savjeta. Naime, postavljanje pametnog telefona u “Airplane”mode iznimno je efikasno jer se vrijeme punjenja duplo skraćuje. Dakle, brže se puni jer ne troši svoju energiju na WiFi, 3G, Bluetooth i slično. Dakle, ako vam se jako žuri, ovo je idealno rješenje za vas!

 

Ako budete slijedili ove savjete kako brzo napuniti pametni telefon vaša baterija neće vas nikad iznevjeriti, a kako bi Vaš novi smartphone u svakom trenutku bio zaštićen od udaraca, lomova i ogrebotina maskezamobitele.com nude Vam opciju izrade personaliziranih maskica koje će funkciju zaštite odraditi savršeno, ali uz dodir Vaše osobnosti.

Napravi svoju masku, personaliziranu masku za svoj smartphone sa slikom po želji i budi drugačiji od drugih!  Pogledajte našu galeriju personaliziranih maskica za mobitele i budite inspirirani, a potom svoju maskicu možete sami izraditi na našoj stranici uz pomoć naše aplikacije.

* maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Pin It on Pinterest

Podijeli