Brojka od 3.5 milijuna aplikacija na Google Play Storu govori mnogo sama za sebe. Nebrojne su aplikacije sa istim funkcionalnostima pa je gotovo nemoguće sve ih isprobati. Umjesto toga sastavili smo vam popis najboljih aplikacija u 2018. godini, a neke od njih su osnovne Android aplikacije koje zasigurno morate imati na svom pametnom telefonu.

 

Aplikacija za tipkovnicu – SwiftKey

 

Neki je obožavaju, drugi je ne mogu smisliti! Bilo kako bilo, SwiftKey je idealna aplikacija za one koji traže virtualnu tipkovnicu za lakše pisanje. Omogućuje vam automatsku korekciju riječi i provjeru gramatike te predviđanje riječi jer u suštini koristi umjetnu inteligenciju.

 

Aplikacije za komunikaciju – Messenger, WhatsApp ili Viber

 

Zašto su ovdje navedene tri umjesto jedne najbolje aplikacije? Pa zato jer su sve tri odlične, svaka uz osnovnu komunikaciju omogućuje slanje ogromnog broja emotikona, video isječaka, ikonica, a koju ćete koristiti najviše ovisi o vašim sklonostima, željama ili prijateljima s kojima komunicirate. Nedostatak Messengera je u tome što možete komunicirati samo s prijateljima koje imate na Facebooku jer je nekad bio dio upravo te društvene mreže, a sad egzistira sam za sebe. Što se pak Vibera tiče, ukoliko želite uspostaviti poziv, potreban vam je malo brži Internet kako bi komunikacija tekla bez poteškoća.

 

Aplikacija za vremensku prognozu – 1Weather

 

1Weather je vjerojatno najbolja aplikacija za vremensku prognozu koja postoji! Dizajn je jednostavan, a vizualno privlačan, dok se ulaganjem od 2 dolara možete riješiti i reklama. Nudi mogućnost predviđanja vremenske prognoze za 12 tjedana unaprijed uz, naravno, kompletnu statistiku od vlažnosti, količine padalina, UV zraka, tlaka zraka i brojnih drugih vremenskih elemenata. Ono što većina obožava na ovoj aplikaciji je radarska kontrola i obavijesti o približavanju oluje.

 

Naj aplikacije za 2018

 

Aplikacija za uređivanje fotografija – PicsArt

 

Više od 100 milijuna korisnika je impresivna brojka koja govori o popularnosti ove aplikacije. Bit ćete zadivljeni količinom i brojnošću opcija za prilagođavanje i uređivanje vaših fotografija – od kolaža, crtanja na fotografijama, brojnih okvira i naljepnica, slobodnog obrezivanja, klon alata, alata za mijenjanje perspektive i mnogo više. Stvorena je i društvena mreža unutar korisnika aplikacije koja vam omogućuje međusobno dijeljenje fotografija.

 

Glazbena aplikacija – Google Play Music

 

Milijarda korisnika! Ova je aplikacija svoj životni vijek započela polako, ali kako se broj korisnika Android uređaja sve više povećavao, tako je i ova aplikacija pronalazila iz dana u dan sve više korisnika. Danas s pravom velik broj korisnika tvrdi kako je upravo Google Play Music najbolja aplikacija za slušanje glazbe koja postoji za pametne telefone.

 

Ako ste ovisnik o svom telefonu tad ove najbolje aplikacije za Android u 2018. godini su must have na vašem uređaju, a kako bi Vaš novi smartphone u svakom trenutku bio zaštićen od udaracalomova i ogrebotina maskezamobitele.com nude Vam opciju izrade personaliziranih maskica koje će funkciju zaštite odraditi savršeno, ali uz dodir Vaše osobnosti.

Napravi svoju masku, personaliziranu masku za svoj smartphone sa slikom po želji i budi drugačiji od drugih!  Pogledajte našu galeriju personaliziranih maskica za mobitele i budite inspirirani, a potom svoju maskicu možete sami izraditi na našoj stranici uz pomoć naše aplikacije.

* maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Pin It on Pinterest

Podijeli