Kad je riječ o iPhoneu, aplikacije su jedna od iznimno važnih stavki. A upravo je App Store centralno mjesto veoma kvalitetnih aplikacija prepunih novih alatki i opcija. No, ako ste novi u svijetu iPhone tehnologije, brojka od dva milijuna različitih aplikacija može vas zbuniti na prvi pogled. Često je jako teško odlučiti koja vam je aplikacija zaista nužna, koju bi bilo dobro instalirati, onako za zabavu, a što vam je u potpunosti suvišno i nepotrebno. Stoga vam danas predstavljamo neke od najboljih aplikacija kada je i Phone u pitanju.

AccuWeather – o ovoj smo aplikaciji već pisali, no nije na odmet ponoviti gradivo. Dakle, ako ste u potrazi za jednostavnom, a kvalitetnom aplikacijom za vremensku prognozu, ovo je odlično rješenje za vas. Nudi pregršt mogućnosti pregleda trenutnih vremenskih uvjeta u bilom kojem dijelu svijeta, ali i poprilično točne porognoze za narednih nekoliko dana.

AccuWeather

runkeeperRunKeeper – ovo je aplikacija za sve ljubitelje trčanja jer uz pomoć GPS-a mjeri udaljenost, kalorije koje ste potrošili, vašu trenutnu i prosječnu brzinu te nudi brojne mogućnosti kokje će vam zasigurno pomoći u održavanju forme.

Clipsaplikacija koja vam omogućuje obradu snimljenih videa. Nudi vam razne mogućnosti kao i brojni drugi video editori tipa rezanja cijelih dijelova, dodavanja raznih efekata, teksta, filtera…

Kindleza sve knjigoljupce, ovo je must have aplikacija! Osim mugućnosti kupnje knjiga, aplikacija vam nudi odličan čitač koji omogućuje promjenu veličine slova, pozadine i brojnih druge mogućnosti kako bi mogli uživati tijekom čitanja.

Uber – aplikacija koja je dostupna i u Hrvatskoj, a preporučuje se za one koji ne koriste javni prijevoz ili osobni automobil, a žele što brže ( i jeftinije) stići na drugi kraj grada. Dakle, ova vam aplikacija nudi alternativnu mogućnost prijevoza.

Google Maps – ovo je jedna od definitivno najboljih i najpreciznijih aplikacija kad su u pitanju karte. Iako Apple nudi svoje karte, Google raspolaže s daleko boljom bazom podataka i zaista je aplikacija koju ćete prije ili kasnije morati instalirati.

Google Translate – još jedna u nizu odličnih Googlovih alata. Omogućuje vam prijevod riječi ili cijelih rečenica na brojene jezike svijeta pa je nezaobilazna aplikacija prilikom putovanja, ali i kod kuće.

Ove aplikacije vrlo su kvalitetne i stoga korisne pa ih je svakako dobro imati na svojem iPhoneu. Ipak, najbolje aplikacije za iPhone neće Vam biti od koristi ako slupate svoj pametni telefon. Stoga, kako bi Vaš smartphone u svakom trenutku na tim putovanjima bio zaštićen od udaracalomova i ogrebotina maskezamobitele.com nude Vam opciju izrade personaliziranih maskica koje će funkciju zaštite odraditi savršeno, ali uz dodir Vaše osobnosti.

Napravi svoju masku, personaliziranu masku za svoj smartphone sa slikom po želji i budi drugačiji od drugih!  Pogledajte našu galeriju personaliziranih maskica za mobitele i budite inspirirani, a potom svoju maskicu možete sami izraditi na našoj stranici uz pomoć naše aplikacije.

* maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Pin It on Pinterest

Podijeli