Gledajući unazad, pred nekih desetak godina, iPhone nije bio prvi na listi kad ste spomenuli poslovni telefon, ali je iznimno brzo postao jedan od najpopularnijih pametnih telefona za rad dok si na putu. Ta činjenica nipošto ne iznenađuje, s obzirom da posjeduje vrhunske sigurnosne značajke i snagu da bez problema obavljate više radnji odjednom a da vam se pritom uređaj ne “smrzne”. No, ono što čini iPhone savšenim poslovnim pomoćnikom jesu njegove aplikacije. Ne radi se samo o razvojnim inžinjerima koji se bave prodajom robe na platformi pametnih telefona, već i neki od najvećih dobavljača softvera objavljaju svoje aplikacije i usluge na iPhoneu. U nastavku vam donosimo neke od najboljih poslovnih aplikacija za iPhone i razloge zbog kojih biste ih trebali preuzeti kako bi uočili rast produktivnosti.

Genius Scan

Ovdje je riječ o vašem vlastitom prijenosnom skeneru koji je upravo savršen za skeniranje dokumenata. Radi na način da fotoaparatom koji je ugrađen u iPhone sliknete dokument iz svoje bilježnice, prezentacije, posjetnice, ploče ili neke druge površine, a on vam ga otvori u PDF formatu u obliku savršene kopije spremne za čitanje ili daljnje uređivanje. Pritom će prebaciti osvjetljenje i perspektivu kako bi pozadinska bijela i tekst bili savšeno jasni, a krajnji rezultat je perfektno skeniran dokument.

AirWatch Agent

AirWatch je aplikacija za upravljanje i podržavanje svih uređaja u vašoj tvrtki. Odličan je za organizacije i tvrtke koje se oslanjaju na komunikaciju i suradnju između timova i zaposlenika jer pruža jednostavnost u korištenju i iznimno lak način postavljanja.

 

iPhone apps

 

Dropbox

Dropbox je cloud aplikacija koja vam omogućujete da jednostavno dijelite i spremate datoteke i dokumente između članova tima. Aplikacija vam omogućuje pohranjivanje fotografija, dokumenata i video zapisa za pristup s bilo kojeg mjesta na svim uređajima s 2 GB slobodnog prostora koji su uključeni prilikom registracije. Dijeljenje između članova tima iznimno je jednostavno s mogućnošću pristupa datotekama s bilo kojeg mjesta, čak i izvan ureda, pa na taj način možete nesmetano raditi bilo gdje se nalazili.

CamScanner Pro

Pretvorite pametni telefon u prijenosni skener koji vam omogućava spremanje dokumenata u obliku slikovnih datoteka ili PDF formatu. Možete organizirati datoteke dok ste u pokretu, dijeliti ih s kolegama putem e pošte ili ih pohraniti u nekim od oblak usluga. I ponajbolje; više se ne morate zamarati sa stvaranjem kopija jer će se datoteke automatski sinkronizirati na svim vašim uređajima.

Enlight

Enlight nudi svobuhvatan alat namijenjen onima koji koriste Instagram, fotografima amaterima kao i entuzijastima koji traže više od običnih urednika mobilnih slika. Aplikacija je to koja je 2015. godine osvojila pregršt nagrada. Korisnicima omogućuje mijenjanje fotografija putem intuitivnog i preciznog sučelja. Možete naslagati fotografije jednu na drugu, swap filterima dodavati umjetničke učinke i još mnogo drugih stvari.

Ako ste poslovnjak i sretan vlasnik iPhone uređaja ove “najbolje poslovne aplikacije za iPhone u 2018. godini” su must have, a kako bi Vaš smartphone u svakom trenutku bio zaštićen od udaracalomova i ogrebotina maskezamobitele.com nude Vam opciju izrade personaliziranih maskica koje će funkciju zaštite odraditi savršeno, ali uz dodir Vaše osobnosti.

Napravi svoju masku, personaliziranu masku za svoj smartphone sa slikom po želji i budi drugačiji od drugih!  Pogledajte našu galeriju personaliziranih maskica za mobitele i budite inspirirani, a potom svoju maskicu možete sami izraditi na našoj stranici uz pomoć naše aplikacije.

* maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Pin It on Pinterest

Podijeli