Zasigurno se sjećate vremena kad su i stolna računala bila preslaba za određene igrice. Danas su pametni telefoni postali vrhunski strojevi moćnih baterija, snažnih procesora i izvrsne grafike koji u sve većoj mjeri zamjenjuju stolna računala i omogućuju užitak u najdražim vam igricama. Pa, predstavit ćemo danas nekoliko najboljih pametnih telefona koji nude garanciju užitka prilikom gejminga.

 

1. Samsung Galaxy S7 Edge

 

Ovo je jedan izvrstan pametni telefon za sve ljubitelje igrica jer pokreće gotovo sve igrice koje su trenutno dostupne na tržištu jer ima Snapdragon 820 procesor te 4GB RAM memorije. Gameri će se teško moći požaliti na ovaj telefon jer će zasigurno 2 godine imati vrhunske preformanse. Samsung Galaxy S7 Edge nudi vam mogućnost blokiranja svih oglasa i notifikacija tijekom igre kako vam nebi smetale.

Naravno, bolja verzija je najnoviji S8 i S8+ ali je daleko skuplji, pa će ljubitelji igrica biti zasigurno zadovoljni i sa S7 Edge.

 

2. Nexus 6P

 

Ovaj je pametni telefon daleko jeftiniji od S7 Edge (a da n pričamo o S8+) i odličan izbor za sve koji žele uštedjeti novac, a također omogućuje odličan doživljaj igranja igrica.Posjeduje Snapdragon 810 procesor i nešto manje memorije – 3GB RAM-a, te ALMOLED 5,7 inčni ekran. Upravo je ovaj veći ekran jedna od prednosti koju posjeduje Nexus 6P naspram S7 Edge, a ni razlika u pikselima nije velika – kod 6P je nešto manja – 518ppi negoli kod S7 Edge – 534ppi. Sve u svemu, odličan gejming telefon!

 

3. HTC 10

 

HTC se ponosi specifikacijom koja ga čini odličnom, a to je najbrži touch screen, tj. najosjetljiviji ekran na dodir jer koristi LED 5 tehnologiju. Ujedno su i zvučnici vrhunske kvalitete i nudi nevjerojatan audio ugođaj. A sve je to gamerima itekako bitno! Pored zvučnika, HTC 10 ima Snapdragon 820 procesor te 4GB RAM-a memorije.

 

najbolji gejmerski pametni telefoni u 2017

 

4. Motorola Moto Z Play

 

Ono po čemu se Motorola Moto Z Play ističe je izdržljivost baterije. Posjeduje bateriju od čak 3.510 mAh koju možete napuniti za samo 15 minuta njihovim posebnim TurboWall punjačem te se možete opušteno prebaciti u svijet igre! Treba napomenuti da je to modularni telefon pa za njega možete posebno naručiti određene nastavke kao što je Moto GamePad ili dodatak koji će omogućiti još veće produljenje trajanja baterije.

 

5. One Plus 5

 

Za sve koji žele odličan pametni telefon za igru, a za relativno malo novaca, ovo je izbor za njih! Zasigurno se specifikacijama ne može uspoređivati sa S8+, ali je unatoč tome ovo odličan uređaj čiji će vam Qualcomm Snapdragon procesor omogućiti igranje grafički jako zahtjevnih igrica. Ono što je fascinantno da postoji i verzija One Plus 5 s nevjerojatnih 8GB RAM-a! Ni baterija nije loša – 3.300 mAh pružit će vam zadovoljstvo u duljini trajanja baterije.

 

Uz ovih 5 najboljih pametnih telefoni za igranje igrica sigurno vam neće biti dosadno, a kako bi Vaš smartphone u svakom trenutku u tim pustolovinam bio zaštićen od udaracalomova i ogrebotina maskezamobitele.com nude Vam opciju izrade personaliziranih maskica koje će funkciju zaštite odraditi savršeno, ali uz dodir Vaše osobnosti.

Napravi svoju masku, personaliziranu masku za svoj smartphone sa slikom po želji i budi drugačiji od drugih!  Pogledajte našu galeriju personaliziranih maskica za mobitele i budite inspirirani, a potom svoju maskicu možete sami izraditi na našoj stranici uz pomoć naše aplikacije.

* maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Pin It on Pinterest

Podijeli