Informacije o nama

Opći uvjeti

Opći uvjeti

Informacije o trgovačkom društvu
PELATI d.o.o.
Ante Stračevića 7
42 230 Ludbreg
385 (0)95 955 5511
Adresa elektroničke pošte:
info@maskezamobitele.com

OIB: 80707040514
MB: 2916835
Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
IBAN: HR4923860021110037318, otvoren kod Podravska banka
Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
Temeljni kapital uplaćen u cjelosti 20 000 kn

Opće odredbe

Povrat i reklamacije

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju pismeno u zakonskom roku od 14 dana na adresu Ante Starčevića 7, 42 230 Ludbreg ili e-mailom na info@maskezamobitele.com putem našeg online obrasca za jednostrani raskid ugovora o kupnji proizvoda.

Pravo na reklamacije korisnik stječe ukoliko:

  • roba nije isporučena po uputama iz narudžbe
  • isporučena roba ne odgovara standardima
  • je došlo do oštećenja prilikom isporuke

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan da usporedi primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.

Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

Jednostrani raskid ugovora o kupnji proizvoda

Trajanje i raskid ugovora (jednostrani raskid ugovora od strane kupca)

Kupac ima pravo sukladno Zakonu o zaštiti potrošaća, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana. Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor na trajnom mediju.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom. Dodatne informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronći na ovom linku: Zakon o zaštiti potrošača

Načini plaćanja

Maskezamobitele.com vam omogućuje naručivanje odabranih maskica za određene marke mobilnih uređaja plaćanjem izravno putem interneta:

 

1. Plaćanje kreditnim karticama

American Express, Diners Club, Visa, MasterCard i Maestro jednokratno

American Express i Diners Club obročno za iznose iznad 300 kn do 6 mjesečnih rata

Za sigurnost plaćanja i Vaših podataka brine se T-Com Payway, usluga online autorizacije kreditnih kartica T-Com-a. Plaćanje i autorizacija kreditnim karticama odvija se online u stvarnom vremenu. Posebnim sigurnosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje preko interneta.
Više pročitajte na: www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/ict/poslovna-rjesenja/web-shop

      Visa  Discover  Diners

 

2.Virmansko plaćanje prije isporuke

Virmansko plaćanje prije isporuke:
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode. Zadržavamo pravo zahtjeva za avansno plaćanje veće količine naručene robe. Cijene suizražene u kunama. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške.

3. Plaćanje pouzećem – gotovinom (vrijedi samo za područje R Hrvatske)

Prilikom preuzimanje pošiljke plaćate iznos računa dostavljaču dostavne službe Overseas Express.

Uvjeti i vrijeme isporuke robe

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske. Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem dostavne službe koju je odabrao Pelati d.o.o.

U cijenu proizvoda uključena i dostava.

Pelati d.o.o. se obavezuje isporučiti naručeni proizvod u roku od 5-7 radnih dana nakon primljene uplate.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

Ukoliko potrošač koristi svoje pravo na jednostrani raskid, neće snositi s tim u vezi nastale troškove.

Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

  

 

Zabrana plaćanja unaprijed

Tijekom roka za jednostrani raskid ugovora zabranjeno je zahtijevati od potrošača bilo kakvo plaćanje unaprijed. Zabrana se odnosi na bilo koju naknadu, uključujući plaćanje, davanje jamstava, rezervaciju novca na računima, izričito priznanje duga itd. Ova zabrana ne odnosi se samo na plaćanje trgovcu nego i trećim stranama.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može se obratiti prodavatelju putem info@maskezamobitele.com radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane prodavatelja.

Robu vratite ili je predajte nama ili … [unijeti ime, naziv i adresu osobe koju ste ovlastili za preuzimanje robe] bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Materijalni nedostaci proizvoda Pelati d.o.o. odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske posebice Zakonu o obveznim odnosima.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te u tom slučaju sugeriramo da pošiljku kupac ne preuzima. Molimo kupce da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

U slučaju vidljivog nedostatka proizvoda kod preuzimanja pošiljke, kupac nije dužan dopremljeni proizvod preuzeti, može odbiti primitak, te ne snosi troškove dostave takvog proizvoda. Smatra se da proizvodi koji su uredno zaprimljeni od strane kupca nisu imali vidljivi nedostatak.

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan da usporedi primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje dužan je u roku od osam dana uputiti pisani
prigovor Pelati d.o.o. jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.

Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti Pelati d.o.o., uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Ukoliko proizvod ima skriveni nedostatak (onaj nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari) što kupac utvrdi po otvaranju proizvoda – kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora i povrat novca, zamjenu proizvoda, uklanjanje nedostatka ili sniženje cijene.

Zadržavamo pravo javno objaviti osobu koja naruči naš proizvod i želi platiti pouzećem, a onda odbije primiti paket od poštara. Objaviti ćemo njenu osobnu fotografiju te fotografiju naručenog proizvoda.

Također izjavljujemo da: maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Izjava o privatnosti

PELATI d.o.o. se obvezuje štiti osobne podatke kupaca u skladu s Zakonom o zaštiti osobnih podataka, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nam potrebni za ispunjenje naših obveza; informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito davati kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Od ovoga se izuzimaju oni slučajevi kad je Prodavatelj dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke kupaca po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela koji je u skladu sa zakonom. Svi djelatnici PELATI d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Trajnu ili privremenu zabranu korištenja osobnih podataka Kupac može zatražiti pisanim putem u svakom trenutku.

Uvjeti korištenja

Korištenjem web stranice hena-com.hr prihvaćate ove Uvjete korištenja.

Sadržaj na ovim web stranicama osigurava tim tvrtke PELATI d.o.o. i zaštićen je autorskim pravima.

Ako nije drugačije naznačeno u samom sadržaju, imate pravo pregledavati, kopirati, printati i distribuirati (ali ne i mijenjati) sadržaj na ovoj web stranici, pod uvjetom da sadržaj koristite u informativne, nekomercijalne svrhe i da na sadržaj koji koristite postavite obavijest o autorskim pravima.

Rješavanje sporova

U slučaju spora između potrošača i trgovca, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore ili prijedlog za mirenje Centru za mirenje. Eventualne sporove trgovac i potrošač nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Varaždinu.

email: info@maskezamobitele.com
OIB: 80707040514
MB: 2916835
Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
IBAN: HR4923860021110037318, otvoren kod Podravska banka
Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
Temeljni kapital uplaćen u cjelosti 20 000 kn

Izradimo maskicu zajedno

Upotrijebite našu online narudžbenicu i vrlo jednostavno izradite personaliziranu maskicu za svoj pametni telefon u par jednostavnih koraka.

Prati nas

* maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Pin It on Pinterest