Maskica za pametne telefoneU današnje vrijeme suvremene tehnologije pametni telefoni su svud prisutni. Doduše, još su uvijek iznimno skupi pa će prosječni korisnik trebati izdvojiti popriličnu svotu mjesečnih primanja ili se na godinu do dvije vezati ugovorom za određenog mobilnog operatera. Osim toga, većina pametnih telefona poprilično je velikih dimenzija, neki su od njih dosta teški što u kombinaciji sa staklenim zaslonom može rezultirati raznim oštećenjima prilikom padova ili udaraca. U takvoj situaciji zaštita pametnog telefona, više je nego pametna stvar.

Pametni telefon vaše je sredstvo komunikacije, uređaj koji treba služiti vama radi bolje organizacije, a nipošto vam ne treba zadavati glavobolju i gubitak živaca zbog skupog i dugotrajnog servisa u slučaju nezgode. Pametno je rješenje nabavka maskice za mobitel.

Maskice za mobitel osiguravaju vam pouzdanu zaštitu za vaš pametni telefon. Guma, plastika ili silikon će uvelike amortizirati udarac prilikom pada pa će pritom biti umanjen i direktan kontakt zaslona s grubom površinom. Maske za mobitele koje vam mi nudimo kombinacija su 95 postotnog udjela gume i 5 postotnog udjela plastike. To je siguran i nadasve pouzdan način zaštite vašeg pametnog telefona. Takav tip maske za mobitele pruža odlično trenje prilikom njegova držanja čime se smanjuje mogućnost ispadanja iz ruke.

Ono što ove maskice za mobitel čini super privlačnima je činjenica što ih možete personalizirati. Jednostavno dajte mašti na volju; odaberite svoju omiljenu fotografiju ili napravite kolaž od nekoliko vama najdražih; ubacite logo, crtež, skicu ili karikaturu i naručite putem naše stranice. Upute za vlastiti dizajn su veoma jednostavne i lako ćete, korak po korak, izdraditi svoju osobnu maskicu za mobitel. Bilo da posjedujete neki od starijih modela ili najnoviji, na našoj se stranici nalazi i popis svih modela za koje smo u mogućnosti izraditi maskicu. Stoga, priuštite svom pametnom telefonu sentimentalnu vrijednost i zaštitite ga pritom od mogućih povreda i lomova.

* maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Pin It on Pinterest

Podijeli