Ako ste vlasnik pametnog telefona koji je nešto malo stariji, vjerojatno ste se već našli u situaciji da vam je vaš ljubimac zablokirao ili se čak i sam ugasio. To je čest slučaj kad vam se nakupi podosta “smeća”, kad vam se broj aplikacija povećava, isto kao i količina datoteka. Da bi takve situacije sveli na minimum, sastavit ćemo popis nekoliko najvažnijih aplikacija za optimizaciju pametnog telefona. Pogledajte top 6 korisnih aplikacija za optimizaciju pametnog telefona:

Clean Master - korisna aplikacija za pametne telefone

 

Clean Master

 

Clean Master Phone Boost iznimno je popularna aplikacija koju koristi više od 20 milijuna ljudi. Zadatak joj je očistiti predmemoriju, ukloniti nepotrebne datoteke, ubrzati rad vašeg pametnog telefona, sniziti temperaturu CPU-a te još mnogo toga.

Ocjena na Google Play Store-u iznosi 4.7 od ukupno 36 milijuna korisnika.

1Tap Cleaner - korisna aplikacija za optimizaciju

 

1Tap Cleaner

 

Ovo je još jedna korisna aplikacija za čišćenje. Jednim dodirom 1Tap Cleaner Pro očistit ćete sve zapise poziva, poruka, zadanih postavki, te predmemoriju, povijest surfanja i još mnogo toga. Moguće je postaviti automatsko čišćenje u određenim vremenskim intervalima.

Ocjena je također podosta visoka: 4.3

 

Easy Battery Saver - korisna aplikacija

 

Easy Battery Saver

 

Već smo bili pisali o zaštiti i očuvanju baterije te naveli brojne trikove i savjete. Easy Battery Saver dizajniran je s ciljem očuvanja vaše baterije i do 50 posto.
Ocjena: 4.0.

 

Android Assistant - Vaš vjerni pomoćnik

 

Android Assistant

 

Kao što i samo ime veli – Android Assistant je vaš najvjerniji asistent. Veličinom poprilično mala aplikacija koja ne zauzima mnogo mjesta, a nudi čak 18 opcija za poboljšanje preformansi, uštedu baterije te ubrzanje rada vašeg pametnog telefona.
Ocjena je također visoka: 4.4

 

Android Booster

 

Android Booster

 

Kao i sve druge prije spomenute, i ova aplikacija nudi ogroman broj opcija za ubrzanje rada pametnog telefona, omogućuje automatsku optimizaciju, upravljanje datotekama, skeniranje virusa, čišćenje memorije, ali i uštedu baterije. Android Speed Booster & cleaner aplikacija je koja će Vam svakako pomoći u održavanju Vašeg pametnog telefona.
Ocjena ove aplikacije je 4.4.

 

App MgrIII

 

App MgrIII

 

App MgrIII je još poznatiji kao MoveApps – App 2 SD Free a to je aplikacija koja nudi mogućnost premještanja aplikacija iz interne memorije na vanjsku te nudi veći nadzor nad instalacijama. Ujedno, omogućuje i skrivanje sistemskih aplikacija iz izbornika, ali samo ako imate Android 4.0 ili neku noviju verziju OS-a.
Ocjena iznosi 4.2.

 

Top 6 korisnih aplikacija za optimizaciju pametnog telefona navedenih u ovome članku svakako će vam pomoći u održavanju i organiziranju Vašeg pametnog telefona, a kako bi Vaš smartphone u svakom trenutku bio zaštićen od udaraca, lomova i ogrebotina maskezamobitele.com nude Vam opciju izrade personaliziranih maskica koje će funkciju zaštite odraditi savršeno, ali uz dodir Vaše osobnosti. Pogledajte našu galerijupersonaliziranih maskica i budite inspirirani, a potom svoju maskicu možete sami izraditi na našoj stranici.

* maskezamobitele.com pružaju uslugu tiska i izrade maski za mobitele po želji naručitelja. Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj otisnute grafike.

Pin It on Pinterest

Podijeli